PUBG, PS4’e Ellie ve Nathan Drake Eşyalarıyla Geliyor

Geçtiğimiz hafta, PUBG’nin Aralık ayı içerisinde PS4’e geleceğine ilişkin bir haber paylaşılmıştı, takipçilerimiz hatırlayacaktır. Dün itibariyle resmi duyuru da yapıldı, PS4 oyuncuları da 7 Aralık’tan itibaren PUBG’yi deneyimleyebilecekler.

PUBG, PS4’e 3 harita ile geliyor: Erangel, Miramar ve Sanhok. PC ve Xbox versiyonlarında yer alan bütün temel özellikler Playstation versiyonunda da yer alacak.

Ön sipariş verenler için bazı özel içerikler de sunulacağı duyuruldu. Bu içerikler tanıdık simalara ait; Uncharted Serisinin kahramanı Nathan Drake’in çök kıyafetleri ve The Last of Us’tan Ellie’nin çantası. Ayrıca, Playstation Network’te kullanılmak üzere PUBG avatarı ve PUBG teması da eklenmiş bu listeye.

 

Açıkçası PUBG’nin PS4’e önümüzdeki dönemde geleceğine ilişkin bir şüphe yoktu. Fakat Xbox’a çıkışından sadece 3 ay sonra gelmesi, Bluehole ile Microsoft arasındaki anlaşmanın tahmin edildiği kadar uzun soluklu olmadığını göstermiş oldu. Bundan sonra merak edilen nokta ise çapraz-platform desteğinin ne zaman geleceği.

Oyunu satın almayı düşünenler varsa aranızda; Looter’s Edition 134 TL, Survivor’s Edition 219 TL ve Champion’s Edition 259 TL’den satışa sunulmuş durumda. Bakalım konsollardaki battle royale rekabetinde öne çıkan hangi oyun olacak?

Yorum bırakın